​Rodfræsning og stubfræsning

Vi har maskinerne og mandskabet til opgaven

Har du en træstub eller en rod, som du godt kunne tænke dig at få fjernet? Så står vi hos Dyrlund Entreprise & Maskinudlejning ApS klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder både rodfræsning og stubfræsning i Ry, Horsens, Randers, Silkeborg og omegn for privatpersoner og erhvervskunder, og vi kører også gerne ud til kunder i resten af Jylland i forbindelse med større opgaver. Vi sørger for at fjerne dine stubbe og rødder både hurtigt og effektivt.

Spar dig selv for tid og besvær med stubfræsning

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør lade en professionel fagmand stå for din stubfræsning i Ry og omegn. Hvis du selv prøver at grave stubben fri med en gravemaskine, vil du få et stort hul i din græsplæne. Herefter vil du skulle transportere stubben væk, og du skal reetablere området, så det bliver pænt.

I stedet for kan du lade os klare arbejdet. Vi kommer ud med en stubfræser, som pulveriserer stubben, så det eneste, der vil være tilbage, er en bunke med træflis. Den kan du bruge til pynt og gavn i dine blomsterbede eller ved hækken.

Stubfræsning vil også være den rette løsning, hvis træstubben er tæt på kloakken eller kabler, da en opgravning af rødderne vil ødelægge både belægning, kabler og lignende.​ Vi tilbyder desuden også maskinudlejning.

Rodfræsning udføres med 20 års erfaring

Hvis du vælger at lade os hos Dyrlund Entreprise & Maskinudlejning ApS varetage arbejdet i forbindelse med stub- eller rodfræsning i Ry eller omegn, så vil det altid være ejer Stefan Dyrlund, der selv kommer ud. Han har 20 års erfaring inden for både stub- og rodfræsning, og du er derfor sikret det bedste resultat til en fordelagtig pris.

​Vi råder samtidig over de mest moderne og effektive maskiner, der har en lav egenvægt, så vi ikke efterlader hjulspor i din græsplæne eller forårsager skader på din belægning.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din opgave

Hvad koster stubfræsning? Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene ved vores arbejde, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på enten stub- eller rodfræsning.

Du skal bare ringe til os på telefon 20 42 24 21 eller skrive til vores e-mail info@dyrlundmail.dk.​

Vores kunder er rigtige glade for os

stjerner

"Fantastisk arbejde"

Tak for et fantastisk stykke arbejde i haven - vi kan kun anbefale at bruge Dyrlund Entreprise til større opgaver i haven.

Jacob Slyngborg via Facebook

stjerner

"Dejlig og nem løsning"

Havde Stefan ude for at hjælpe med stubfræsning af vores trærødder i haven det var super dejlig og nem løsning at få fjernet store rødder på denne måde.

Søren Krægpøth via Facebook

stjerner

"Altid en god oplevelse"

Altid en god oplevelse at samarbejde eller låne grej hos Dyrlund ApS. 5 ud af 5 stjerner

Stefan Hansen via Facebook

stjerner

"Flot arbejde"

Super go fliseafrenser, det virker virkelig. Kan kun anbefale Dyrlund Entreprise & Maskinudlejning.

Anja Skovmand via Facebook

​Firma oplysninger

​​Dyrlund Entreprise & Maskinudlejning ApS​

​Dyrlund Ejendomme ApS​

hus white​Kløftehøj 3, port 6, 8680 Ry

phone white​Telefon: 20 42 24 21

mail white​E-mail: info@dyrlundmail.dk

web-white​Web: www.dyrlund-aps.dk

​​

fb-ikon  instagram-ikon

Kan træffes på telefon

Mandag - Fredag

07.00 - 17.00

Udlevering af maskiner hverdage og weekend efter aftale på telefon.