Rodfræsning og stubfræsning i Ry og omegn

Har du en træstub eller en rod, som du godt kunne tænke dig at få fjernet? Så står vi hos Dyrlund Entreprise & Maskinudlejning ApS klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder både rodfræsning og stubfræsning i Ry og omegn for privatpersoner og erhvervskunder, og vi kører også gerne ud til kunder i resten af Jylland i forbindelse med større opgaver. Vi sørger for at fjerne dine stubbe og rødder både hurtigt og effektivt.

Spar dig selv for tid og besvær med stubfræsning i Ry

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør lade en professionel fagmand stå for din stubfræsning i Ry og omegn. Hvis du selv prøver at grave stubben fri med en gravemaskine, vil du få et stort hul i din græsplæne. Herefter vil du skulle transportere stubben væk, og du skal reetablere området, så det bliver pænt.

I stedet for kan du lade os klare arbejdet. Vi kommer ud med en stubfræser, som pulveriserer stubben, så det eneste der vil være tilbage er en bunke med træflis. Den kan du bruge til pynt og gavn i dine blomsterbede eller ved hækken.

Stubfræsning vil også være den rette løsning, hvis træstubben er tæt på kloakken eller kabler, da en opgravning af rødderne vil ødelægge både belægning, kabler og lignende.

Rodfræsning i Ry udføres med 20 års erfaring

Hvis du vælger at lade os hos Dyrlund Entreprise & Maskinudlejning ApS varetage arbejdet i forbindelse med stub- eller rodfræsning i Ry eller omegn, så vil det altid være ejer Stefan Dyrlund, der selv kommer ud. Han har 20 års erfaring inden for både rod- og stubfræsning, og du er derfor sikret det bedste resultat til en fordelagtig pris.

Vi råder samtidig over de mest moderne og effektive maskiner, der har en lav egenvægt, så vi ikke efterlader hjulspor i din græsplæne eller forårsager skader på din belægning.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din opgave

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene ved vores arbejde, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på enten stub- eller rodfræsning i Ry eller omegn.

Du skal bare ringe til os på telefon 20 42 24 21 eller skrive til vores e-mail info@dyrlundmail.dk.